tag:blogger.com,1999:blog-8987424576372505874.post4478349736312721199..comments2023-04-28T14:41:10.227+02:00Comments on jedzonkoo: delikatny, puszysty sernik z beząjedzonkoohttp://www.blogger.com/profile/08068107338623954595noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8987424576372505874.post-13371931689241141832014-02-11T16:29:53.998+01:002014-02-11T16:29:53.998+01:00Tak, w filmiku na początku mówię, że składniki z f...Tak, w filmiku na początku mówię, że składniki z filmiku podaję na małą okrągłą formę, i na tradycyjną blachę należy je podwoić, tutaj w składnikach podaję podwojone składniki na tradycyjną prostokątną blachę, ponieważ wiem, że to właśnie w niej przeważnie Państwo przygotowujecie ciasta, chciałam Wam to 'mnożenie' ułatwić :) Mam nadzieję, że wyjaśniłam to co namieszałam haha :) pozdrawiam :)jedzonkoohttps://www.blogger.com/profile/08068107338623954595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8987424576372505874.post-8968724377943312362014-02-11T12:01:22.063+01:002014-02-11T12:01:22.063+01:00Coś tu nie gra w tym przepisie z ilością serc. W s...Coś tu nie gra w tym przepisie z ilością serc. W składnikach jest 1kg a w filmiku mówisz o 0.5kg więc ile tego sera trwać dodać?<br />Proszę o odpowiedźAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8987424576372505874.post-13244256271713029132014-02-11T11:01:20.603+01:002014-02-11T11:01:20.603+01:00Mmm, uwielbiam :) Twój wygląda bosko!Mmm, uwielbiam :) Twój wygląda bosko!ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.com